Upptäck nyttiga tips och råd om möbler

EM möbler - fakta och tips

Europa möbler är en av de mest kända möbelkedjorna i Sverige. Med ett hundratal butiker runt om i Sverige konkurrerar företaget med jättar som IKEA och Jysk.

Europa möbler – eller EM möbler som företaget också kallas – är en stor butikskedja som säljer möbler i Finland och Sverige. Företaget har anor från 1960-talet och har numera etablerat sig på många orter, särskilt i södra Sverige. Europa möblers hemsida har domännamnet em.se och inte europa möbler se som många felaktigt tror.

Europa möbler – komplett butiksnät på aktuell hemsida

Den som vill hitta närmaste butik med möbler från EM kan välja möbelaffär i rullmenyn på EM-möblers hemsida. Många besökare har svårt att hitta hemsidan eftersom företaget till vardags kallas Europa möbler, som förkortas EM. Många söker t.ex. på em möbler se istället för att skriva in em.se i webbläsarens adressfält. Genom att knappa in sin hemort får man reda på om företaget finns där man bor. Tyvärr går det inte att söka genom att knappa in postnummer.

Många EM butiker på avlägsna orter

EM möbler har ett hundratal butiker i Finland och Sverige, varav en på Åland. Företaget har även butiker på avlägsna orter som Vinslöv, Tenhult och Ed. Produktutbudet kan variera något mellan butikerna, men de vanligaste möblerna (som finns i företagets möbelkatalog) finns i regel tillgängliga i alla butiker. Tyvärr kan man i dagsläget inte kolla lagerstatus på hemsidan.