Upptäck nyttiga tips och råd om möbler

Stalands möbler - fakta och tips

Stalands möbler är en etablerad butikskedja med butiker i Storstockholm. Möblerna håller i allmänhet hög klass, men många kunder anmärker på servicenivån i butikerna.

Stalands möbler – eller Stalands Möbler AB - är en möbelkedja med en handfull stora butiker i Stockholmsområdet. Möblerna håller högre klass än IKEA, men är i gengäld något dyrare. Staland möbler prioriterar skandinavisk design; med andra ord dominerar raka linjer och enkla former. Det fullständiga möbelutbudet hittar du på företagets hemsida stalands.se (inte stalands möbler se som många felaktigt tror). På hemsidan finns fullständiga prisuppgifter över möbler som ingår i sortimentet. Däremot kan du inte handla Stalands möbler online, via företagets egen hemsida.

Kritiska röster mot Stalands möbler

Det vimlar av kritiska röster mot Stalands möbler på internet. På möbel- och inredningsforum kan man bl.a. läsa om brister i service, försenade leveranser av specialbeställda möbler och otrevligt bemötande i butikerna. Mycket handlar nog om ryktesspridning, men jämfört med andra möbelkedjor i Stockholmsregionen har Stalands möbler utsatts för betydligt fler negativa röster på nätet. Värt att notera i sammanhanget är att kritiken uteslutande riktas mot företagets service, inte dess produkter. Stalands möbler har butiker i och utanför Stockholm, bl.a. på Kungens kurva, i Rotebro och i Slagsta. Skapa din egen uppfattning om företaget genom att besöka någon av de många möbelbutikerna.