Upptäck nyttiga tips och råd om möbler

Begagnade skrivbord - fakta och tips

Du som vill köpa begagnade skrivbord till kontor bör främst leta bland konkursbon. Enstaka exemplar till hemmet köps med fördel på auktioner och loppmarknader.

Begagnade skrivbord är lätta att komma över i samband med utförsäljning av kontorsmöbler från konkursdrabbade företag och företag som av olika anledningar vill byta ut sitt befintliga möblemang. Här måste man som kund i regel köpa hela möbelpartier – att köpa enstaka möbler kan kosta mer än det smakar.

Begagnade skrivbord på loppmarknader

Den som letar efter ett bra bruksbord kan lätt hitta ett billigt, begagnat skrivbord på någon loppmarknad – inte minst idrottsföreningars loppmarknader har en del att bjuda på. Du som vill köpa ett begagnat skrivbord enbart pga. priset bör inte betala för mycket – kom ihåg att man på IKEA kan hitta billiga skrivbord för ett par hundralappar.

Begagnade skrivbord typ vintage

Om du däremot är ute efter begagnade skrivbord i antik eller engelsk stil – och är beredd att betala lite mera – kan du satsa på ett skrivbord från någon auktion – antingen i samband med loppmarknader eller på någon nätauktion. Undvik Ebay (som upprepade gånger blivit utsatt för bedrägerier) utan satsa i stället på någon seriös nätauktion – typ Auktionskompaniet.

Olika typer av skrivbord